Cibernet Service

Companie infiintata in 2007 in Cluj Napoca, care ofera servicii de proiectare, implementare si operare sisteme de curenti slabi. Echipa care activeaza in compania noastra vine cu o experienta de peste 10 ani in proiectarea, implementarea si operarea de retele date/voce, retele de televiziune, sisteme de securitate si solutii complexe de gestionare a activitatii din domeniul HORECA si nu numai.

Filozofia Cibernet Service

Oferind serviciile de cea mai buna calitate ne asigurăm mulțumirea clienților noștri și ne recomandăm către potențiali clienți.

Misiunea

Sa identificam impreuna cu clientii nostrii nevoile lor, sa propunem solutii adecvate, produse de calitate si sa oferim servicii ireprosabile.

Sa investim in dezvoltarea personalului nostru pentru a putea asigura o calitate ridicata a serviciilor prestate.

Sa ne alegem partenerii astfel incat impreuna sa aducem cele mai bune produse si servicii catre clientii nostrii.

Viziunea

Viziunea Cibernet Service este sa devina o un simbol a al increderii, continuitatii si respectului pentru toti partenerii cu care colaboreaza.

Cibernet Service, impreuna cu angajatii sai, aspira sa asigure o crestere continua si coerenta, prin intermediul produselor si serviciilor oferite la standarde internationale, in scopul satisfacerii cerintelor clientilor.

Valorile

Noi suntem concentrati pe solicitarile individuale ale clientilor nostri si ii ajutam sa-si imbunatateasca competitivitatea si performantele.

Noi pregatim, dezvoltam si promovam angajati motivati, eficienti si loiali. Ne asteptam ca angajatii nostri sa fie inventivi si membrii responsabili aii echipei.

Principala noastra prioritate este aceea de a crea valoare pentru clientii nostri si de a raspunde in mod constant asteptarilor acestora in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor.