{gallery}recomandari{/gallery}

Recomandare,

Ianuarie 2010

In atentia persoanelor interesate:

Prin prezenta doresc sa ofer o recomandare sincera si obiectiva firmei Cibernet Service.

In calitate de director general al hotelului WEST CITY HOTEL din Cluj Napoca, am colaborat cu reprezentatii Cibernet Service inca din faza de constructie a hotelului, faza in care acestia au realizat retele de date, sistemele de supraveghere, conceperea, furnizarea si punerea in functiune a sistemelor din salile de conferinta, sala echipamentelor, dotarea cu tehnica de calcul a hotelului.

Intreaga colaborare cu Cibernet Service a fost la un nivel de profesionalism ridicat, primind maximul de eficienta si calitate in serviciile presatate catre noi.

Colaborarea cu Cibernet Service a continuat si dupa deschiderea hotelului, reprezentatntii comapaniei asigurand serviciile de mentenanta pentru toate sistemele IT din compania noastra.

Scriu aceasta scrisoare de recomandare la mai bine de 2 ani dupa ce am inceput colaborarea cu Cibernet Service si am convingerea ca alegerea facuta a fost cea mai buna pentru noi.

Recomand companiilor care doresc sa beneficieze de servicii de calitate si de oameni capabili care sa poata sa le ofere solutii si nu doar produse sa aleaga CIbernet Service ca si partener.

Cu stima,

Dan Viorel Serdean

Director General

West City Hotel