Cibernet.Energy:

Cibernet.Energy, o divizie a Cibernet Service, reprezintă angajamentul nostru față de un viitor sustenabil prin promovarea și implementarea soluțiilor de energie verde. Situată în Cluj-Napoca, această divizie se concentrează pe dezvoltarea, integrarea și menținerea tehnologiilor ecologice care contribuie la reducerea amprentei de carbon și la promovarea eficienței energetice.

Viziunea Noastră:

Ne propunem să fim sprijinim în tranziția energetică din România, sprijinind clienții industriali și rezidențiali în adoptarea energiilor regenerabile. Viziunea noastră este aceea de a transforma resursele naturale în soluții inovative și accesibile care să alimenteze viitorul într-un mod responsabil față de mediu.

Produse și Servicii:

  • Sisteme Fotovoltaice: Proiectăm și instalăm panouri solare pentru clienți rezidențiali, comerciali și industriali, oferind soluții personalizate fiecărui tip de acoperiș sau teren.
  • Soluții de Stocare a Energiei: Integram sisteme de baterii pentru a maximiza utilizarea energiei solare și pentru a asigura independența energetică.
  • Energie Eoliană: Dezvoltăm proiecte de turbine eoliene pentru producția de energie la scară mică și medie.
  • Consultanță și Audit Energetic: Oferim servicii de consultanță pentru eficientizare energetică și audituri care ajută clienții să înțeleagă și să îmbunătățească consumul lor de energie.

Proiecte și Realizări:

Cibernet.Energy a colaborat cu diverse organizații și instituții pentru a implementa soluții de energie regenerabilă care au redus costurile energetice și au minimizat impactul ecologic. Printre proiectele noastre se numără instalarea de sisteme fotovoltaice pentru clădiri office, industriale și locuințe, precum și parteneriate pentru dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru vehicule electrice.

Angajamentul Nostru pentru Sustenabilitate:

Suntem dedicați utilizării tehnologiilor verzi nu doar pentru a produce energie, ci și pentru a educa și inspira comunități în adoptarea unui stil de viață sustenabil. Prin inițiativele noastre comunitare și parteneriatele strategice, Cibernet.Energy își propune să fie un catalizator al schimbării pozitive în domeniul energiei verzi.

Contact:

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de energie verde sau pentru a discuta despre un proiect, vă invităm să ne contactați prin e-mail sau la sediul nostru din Cluj-Napoca. Împreună, putem construi un viitor mai verde!


Cibernet.Energy – Energizând Viitorul în Mod Sustenabil!